A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Кубок з футболу серед команд ОТГ

Дата: 25.04.2017 09:29
Кількість переглядів: 1016

24 квітня відбулась координаційна рада за участі представників Асканія-Нова ОТГ, Олешківської ОТГ, Христівської ОТГ, Присиваської ОТГ з питань організації та проведення Кубка з футболу серед команд об`єднаних територіальних громад. 

Мета кубка полягає в реалізації цільової програми розвитку фізичної культури та спорту відділу освіти, культури, спорту і туризму Асканія-Нова селищної ради на 2017 - 2021 роки, підвищення якості навчально-тренувального процесу та виховної роботи з метою росту спортивної майстерності футболістів, налагодження дружніх стосунків між командами, популяризації футболу серед дітей та молоді, організації дозвілля, активного відпочинку, виявлення кращих команд та футболістів серед команд ОТГ.

Кожен бажаючий зможе отримати позитивні емоції від гри  7 травня в Асканія-Нова ОТГ (село Молочне) о 10.00 -  відбудеться розіграш Кубку з футболу серед команд ОТГ.  

"Футбол це не просто - ти біжиш сюди, а ти сюди. Це кропіткий процес під керівництвом розумних людей. Розумних по життю, або за футбольними мірками - неважливо. Людей, які вміють пояснити, навчити і завести. Чи не вийти ноги переламати або за суддею побігати, а бути однією командою. Діяти в унісон і вичавлювати з себе всі. Це і є гра. Так все просто і прозаїчно." 

                                                                                                                                            Сергій Петрушкин, Football. ua.

 Тож, будьте активними та підтримайте свої команди присутністю на грі !

Всім приємних вражень та хай переможе найсильніший !

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора