A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

МУЗИЧНІ МИТТЄВОСТІ ВЕСНИ

Дата: 08.06.2017 09:59
Кількість переглядів: 952

          Із перших днів заснування ДМШ у с. Асканія-Нова викладачі і учні активно приймали участь у концертному житті селища, оформлювали музичні зустрічі, лекційні вечори, свята.

         У житті школи весна – це час підведення підсумків, демонстрація набутих навичок та вмінь. Майже 50 років підтримується ця традиція.

          І цього року весна була дуже насиченою різноманітними концертними заходами, які були підготовлені з великою любов′ю і натхненням як викладачами так і учнями музичної школи.

         З сердешною теплотою і щирим розумінням слухали гості концерт «Музика весни». Насиченим, змістовним видався звітний концерт школи. Багатьох артистів слухачі вітали бурними оваціями.

         Великої уваги набули День Перемоги і свято «Вишиванка», в котрих прийняли участь маленькі таланти.

         Міркуючи про майбутнє і піклуючись про творчий розвиток підростаючого покоління був підготований невеличкий шефський концерт для вихованців дитячого садка «Сонечко». Маленькі слухачі були дуже уважні і безпосередні під час концерту.

        В майже родинній атмосфері було проведено випускний вечір. Багато добрих слів прозвучало в адресу музичної школи, а випускники мали змогу в останнє виступити на сцені як солісти.

         Теплим, яскравим і дуже душевним склався  захід, присвячений Дню захисту дітей. Навкруги панувала атмосфера дитинства, невгамовного запалу і подарунків.

         Перегорнута ще одна сторінка з історії школи під назвою «2016-2017 навчальний рік». Попереду нас чекає ще багато цікавого, нових звершень, нових досягнень та перемог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора