A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Річниця підрозділу Військової частини А-1325

Дата: 04.04.2017 10:36
Кількість переглядів: 4822

31 березня відбулось урочисте святкування річниці підрозділу Військової частини А-1325 (32-ий реактивний артилерійський полк (32 РеАП, в/ч А1325) — з'єднання берегових ракетно-артилерійських військ берегової оборони ВМС України) який розташувався в нашому селищі. Підрозділ був створений у грудні 2015 року для підсилення 406-ї окремої берегової артилерійської групи виведеної з Криму після окупації півострова.

На урочистостях були присутні голова районної адміністрації Бурейко Олександр Альбертович і перший заступник голови районної державної адміністрації Віремейчик Анатолій Миколайович, які вручили нагороди від Обласної державної адміністрації.

Відзначили сумлінну службу відданих військових і місцеве самоврядування. Голова Асканія-Нова селищної ради Свінціцький Віталій Каземирович вручив відзнаки під гучні оплески товаришів по службі. Підтримати та розділити радісну подію прийшов учасник АТО нині начальник відділу освіти, культури, спорту і туризму – Іванчак Василь Дмитрович разом з заступником з ВР НВК Асканія-Нова-гімназія Козачок О.О. й дівчатами, які підготували та провели урочисту частину. Учениця 10 класу виконала дві чутливі пісні та зачинала глибокі за змістом вірші.

Як завжди це буває у військових: захід було проведено чітко і лаконічно. Було дуже приємно, що серед військових, які  охороняють наш спокій, тепер є не один військовослужбовець, що отримав відзнаку не тільки від місцевого самоврядування та області, а й від Міністра оборони України Полторака С.Т.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора