A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Переходимо на енергоефективне та енергозберігаюче опалення

Дата: 13.02.2017 14:17
Кількість переглядів: 975

Як було би добре щоб літо ніколи не закінчувалося, проте, на превеликий жаль, знову наступають холоди й ми змушені замислюватися над тим, яким чином виконати обігрів закладів з найменшими витратами. А зі здорожченням ціни на газ Асканія-Нова селищна рада прийняла рішення про необхідність відмовитись від газового опалення та перевести котельні навчальних закладів на пелетні  котли, що функціонують на екологічно чистій сировині. Це обладнання вже досить давно застосовується на території більшості європейських держав. В якості основної сировини для цих систем вважаються пелети.

 З бюджету селищної ради було виділено більше 100 тис. гривень на обладнання для топочної. І 11 січня розпочалось термінове будівництво топочної з пелетним котлом для Асканійського дитячого ясла-садка загального розвитку, який розташований  по вулиці Будівельна, 20 а.

З метою енергозбереження та заощадження бюджету на опалення планується за рахунок інвестицій та бюджетних коштів переобладнати всі установи пелетними котлами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора