A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Тільки жінка може тимчасово зупинити час

Дата: 08.03.2017 14:37
Кількість переглядів: 955

Тільки жінка може  тимчасово зупинити час.
Юзеф Булатович

 4 березня у стінах НВК Асканія-Нова-гімназія зупинився час, щоб зосередити увагу всіх присутніх на чарівному образі жінки. Промайнуло дві години чудового концерту, як одна мить.

За ініціативи Відділу освіти, культури, спорту і туризму був організований  концерт до свята 8 березня. У концерті брали участь  представники майже всіх населених пунктів громади: Маркеєв, Питомник, Молочне, Іллінка, Асканія-Нова.

Святково вбраний спортивний зал НВК гостинно прийняв понад триста жителів громади, яких привітав голова нашої громади Свінціцький Віталій Каземирович. І концерт розпочався…

Селище Асканія-Нова представило високий рівень класичного виконання музичних номерів (спів та оркестрове виконання) від ДМШ Асканія-Нова. Цей заклад ще раз підтверджує чудовий рівень підготовки своїх вихованців: Симоненко Єлізавети (пісня «Девочка»), оркестра народних інструментів («Український народний танець» та «Веселий вечір»), Гаврилової Катерини (пісня «Бабуся»), тріо гітаристів: Могильницького Олексія, Головатого Олександра, Ковальчук Аміни (композиція «Еллі і Тотошка), Єфремової Кіри (пісня «Казочка»), Радченко Катерини (пісня «Весняне сонечко»), Литвиненко Анастасії (пісня «Будешь ли ты со мной»)

А художні танцювальні номери Асканійського дитячого ясла-садка під керівництвом Ладиревої Анни Вікторівни та  танцювального гурта «Альтаїр» змусили присутніх зануритись у світ краси та неповторної грації. Вихованці Анни Вікторівни вже неодноразово виборюють призові місця на Всеукраїнських творчих конкурсах та є гордістю нашої громади.

Не відставали у своїй майстерності виконання маленькі вихованці старшої групи «Казка" Асканійського ясла-садка (танок «Чарівна квітка»).

Від виконання пісень гурта «Степовичка» та Світлани Савицької з села Маркеєв йшли мурашки по шкірі. Виконавці буквально зачарували глядачів своїм переливистим співом та неймовірною енергетикою.

Незабутнім яскравим моментом у концерті були виступи вихованців Питомницької школи-садка з танком «Малявки» та «Бабушки-старушки» у якому поєднались гумор та ніжність дитячої краси.  Затягнув присутніх у прекрасний світ танок «Ламор-ді-дата» й український танок від  гуртка «Сонечко». Тріо Тараненко Дар’ї, Юрченко Анастасії та Дробітько Анастасії нагадало про важливу роль жінки-мами у житті кожної людини.

Учні початкових класів школи-садока села Молочне зачарували всіх своєю піснею «Пісня про маму» та романтичним танком «Янголи».

Іллінський Будинок культури вразив оточуючих своїми цікавими та змістовними номерами. Розпочали свій виступ з запального танка «Адіоз» гуртка «Баунті», продовжили ліричним виконанням пісні про маму  «Найкраща в Україні» і на завершення підняли настрій інсценізованою піснею «Семечки».

І справді, тільки завдяки жінці ми можемо не відчувати плинність часу та зачаровано оспівувати її красу, що навіть дві години концерту відчувається моментом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора