A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

ПОЧАТОК НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 10.09.2018 13:26
Кількість переглядів: 715

День знань.

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів та учнів у цей день осені постає в пам’яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.

У цей день усі навчальні заклади привітно відкривають двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запрошують на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у школярів та студентів одночасно і сум, і радість. З одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого — нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації і нових знань.

Саме в цей день, 3 вересня, пролунав перший дзвоник в ОЗ НВК Асканія-Нова- гімназія та у Молочнянській та Питомницьких філіях. 

Відвідали ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія депутати адміністрація Асканія-Нова селищна рада, представники відділу освіти, культури, спорту і туризму Асканія-Нова, директор  Біосферного заповідника «Асканія-Нова» В.С. Гавриленко, де привітали освітян та учнів з початком нового навчального року та вручили подяки та грамоти і вчителям і учням. На  урочистій лінійці голова Асканія-Нова селищної ради ВіталійКаземировичСвінціцькийпривітав всіх теплими словами поздоровив вчителів, дітей та їхніх батьків і побажав першокласникам та старшим учням хороших оцінок, здоров’я та добробуту. Після виступу презентував школі спортивний інвентар.

Завдяки спонсорам,  до свята «День знань» була зроблена гарна площа біля центрального входу ОЗ НВК Асканія-Нова-гімназія. Зараз можна і перший вальс станцювати  і флешмобити коли захочеться! Хочемо подякувати гарним та небайдужим людям нашим спонсорам, які внесли свій вклад у розбудову освіти громади Асканія-Нова:

  • ФГ «ГринЛайф» ЧахаловуХамза;
  • Кравченко Галині Миколаївні;
  • Кравченко Миколі Борисовичу;
  • ФГ «Богдан 2012» Вербицькому Василю Миколайовичу;
  • ФГ «Киян» Михайлову Володимиру Миколайовичу;
  • ФГ «Наталі- Ізумруд» Акопян Наталії Миколаївні;
  • ДПДГ «Асканія-Нова» Кубатко Павлу Миколайовичу;
  • ДПДГ «Асканійське» Найдьонову Віктору Григоровичу.                                                                   

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора