A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Конкурс проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад»

Дата: 04.03.2019 11:19
Кількість переглядів: 686

ГО «Громадський центр «Нова генерація» оголошує конкурс проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад».

До участі у ньому запрошуються організації громадянського суспільства та ініціативні групи з громад-партнерів програми DOBRE у Херсонській області (Асканія-Нова, Великокопанівська, Високопільська, Кочубеївська, Музиківська, Новорайська, Присиваська, Станіславська, Тавричанська і Чаплинська об’єднані територіальні громади).

Конкурс спрямований на підтримку важливих для громади ініціатив через активізацію та згуртування місцевих жителів, залучення їх до прийняття рішень і втілення позитивних перетворень.

Максимальний розмір підтримки для реалізації ініціатив з однієї громади – 5000 доларів США (для першої та другої когорт громад: Асканія-Нова, Кочубеївська, Музиківська, Присиваська і Чаплинська ОТГ) та 3000 доларів США (для громад третьої когорти: Великокопанівська, Високопільська, Новорайська, Станіславська і Тавричанська ОТГ).

Проектні заявки прийматимуться на електронну адресу newgener93@gmail.com до 10 квітня 2019 року (від заявників з громад першої та другої когорт) і до 24 квітня 2019 року (від заявників з громад третьої когорти).

З деталями конкурсу (передбаченими ним пріоритетними напрямами, критеріями відбору, часовими рамками тощо), формами заявки та бюджету проекту можна ознайомитися у матеріалах, що додаються.

 

Конкурс проводиться за проектом «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора