A A A K K K
для людей із порушенням зору
Асканія-Нова селищна військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район

Тісна співпраця з експертами програми «DOBRE» продовжується

Дата: 17.03.2017 16:09
Кількість переглядів: 894

     14 березня в рамках програми «DOBRE»  відбувся візит трьох експертів зі стратегічного планування  Давід Хоінкіс, Олег Карий та Морозюк Наталя. Які провели організаційні зустрічі з подальшої роботи по стратегічному плануванню. До співпраці були залучені: голова селищної ради Свінціцький В.К., секретар селищної ради Шестак О.Л., головний бухгалтер Дудок М.Р, а також представниками громади від різних організацій. Організаційною зустріччю було вирішено створити робочу групу для роботи над стратегічним плануванням розвитку громади. Наступна зустріч відбудеться 19 квітня.

     15 березня нашу громаду відвідали експерти в сфері економічного розвитку громади: Мік Мулай, Віталій Юрків, Олександр Кондратинський. У ході візиту експерти зустрілись з місцевим самоврядуванням, представниками бізнесу, представниками молоді та відвідали інститут тваринництва степових районів  ім. М.Ф. Іванова. Розпочата робота також увійде до стратегічного плану розвитку громади для подальшої реалізації.

    В рамках програми на основі стратегічного плану розвитку громади  буде розроблений проект, який профінансується   з  фонду програми «DOBRE»  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора